Retouren en Garantie2024-04-03T19:50:26+02:00

Retouren en Garantie

Bij Huydverzorging.nl streven we ernaar om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden en we begrijpen dat er wel eens iets mis kan gaan. Daarom willen we u graag informeren over uw rechten als klant met betrekking tot garantie en retouren.

Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen die u heeft met uw aankopen via onze website. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft.

Kortom, bij Huydverzorging.nl doen we er alles aan om u als klant tevreden te stellen. Mocht er toch iets misgaan, dan staan we voor u klaar met onze garantie- en retourvoorwaarden.

Retourbeleid

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. U hoeft hiervoor geen reden op te geven. Wel verwachten we dat het product in de originele staat en verpakking wordt geretourneerd.

Als u een product wilt retourneren, dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst aan ons te melden. Vervolgens heeft u nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening, tenzij anders overeengekomen.

Let op: Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 Let op: Vanwege de aard van hygiënische producten kunnen retourzendingen om gezondheidsredenen beperkt zijn. In sommige gevallen kan de verkoper beslissen om retournering niet toe te staan, tenzij er sprake is van een defect.

Garantie

Volgens het Europese recht zijn wij als verkoper aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. Dit betekent dat als u binnen deze periode een gebrek ontdekt of zou moeten ontdekken, u contact met ons kunt opnemen en aanspraak kunt maken op garantie.

Om aanspraak te maken op garantie, dient u binnen een redelijke termijn contact met ons op te nemen. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden, maar onder bepaalde omstandigheden kan een langere termijn ook acceptabel zijn. Als u tijdig contact met ons opneemt, zorgen wij voor een kosteloze reparatie of vervanging van het product.

Let op: onze garantie is niet van toepassing op schade veroorzaakt door verkeerd gebruik, misbruik of verwaarlozing van het product. Als het defect of de schade is veroorzaakt door een van deze factoren, kunnen we het product niet repareren of vervangen onder garantie.

Veelgestelde vragen retouren & garantie

Kan ik een product ruilen in plaats van retourneren?2024-03-31T12:39:50+02:00

Ja, in sommige gevallen bieden we de mogelijkheid om een product te ruilen voor een ander product van gelijke waarde. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons ruilbeleid.

Hoe kan ik een garantieclaim indienen?2024-03-31T12:38:53+02:00

Als je denkt dat je recht hebt op garantie, neem dan contact met ons op en verstrek ons de nodige informatie, zoals het ordernummer en een beschrijving van het probleem. We zullen je vervolgens begeleiden bij het proces van het indienen van een garantieclaim.

Wat valt er onder de garantie?2024-03-31T12:38:03+02:00

Onze garantie dekt fabricagefouten en defecten die niet zijn veroorzaakt door onjuist gebruik of normale slijtage. Raadpleeg onze garantievoorwaarden voor meer informatie.

Wat is de garantieperiode voor jullie producten?2024-03-31T12:37:13+02:00

De garantieperiode varieert per product en staat vermeld op de productpagina op onze website. In het algemeen bieden we minimaal 12 maanden garantie op alle producten.

Wat als het product beschadigd of defect is bij ontvangst?2024-03-31T12:35:54+02:00

Neem onmiddellijk contact met ons op en stuur ons foto’s van het beschadigde of defecte product. We zullen zo snel mogelijk een oplossing bieden, zoals het sturen van een vervangend product of het verwerken van een terugbetaling.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terugkrijg na het retourneren van een product?2024-03-31T12:32:18+02:00

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we het geld binnen 14 dagen terugstorten op de oorspronkelijke betaalmethode.

Hoe kan ik een product retourneren?2024-03-31T12:31:27+02:00

Je kunt een retourzending aanvragen door contact met ons op te nemen via het contactformulier. We zullen je vervolgens voorzien van instructies voor het retourneren van het product.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van een product?2024-03-31T12:30:15+02:00

In de meeste gevallen zijn de retourkosten voor eigen rekening. Echter, als het product defect is of als wij een fout hebben gemaakt, zullen wij de retourkosten dekken.

Moet ik een reden opgeven voor het retourneren van een product?2024-03-31T12:29:39+02:00

Nee, je hoeft geen reden op te geven voor het retourneren van een product, maar het helpt ons wel om onze service te verbeteren als je ons laat weten waarom je niet tevreden bent.

Wat is het retourbeleid van jullie webshop?2024-03-31T12:29:03+02:00

Ons retourbeleid staat vermeld op onze website, maar over het algemeen accepteren we retourzendingen binnen 14 dagen na ontvangst van het product, mits ongeopend en ongebruikt.

Titel

Ga naar de bovenkant