ALGEMENE
VOORWAARDEN

VEEL GESTELDE
VRAGEN

PRIVACY
BELEID

VERZENDEN
EN RETOURNEREN

OVER
ONS

Klantenservice

Antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u vinden in de uitleg over onze webwinkel en het bestelproces hieronder weergegeven. Heeft u geen antwoord kunnen vinden op uw vraag of heeft u een specifieke vraag aan onze schoonheidsspecialiste, dan kunt u contact met ons opnemen via de volgende communicatiemiddelen:

Berichtencentrum:
Aan de rechterkant van deze pagina vind u een formulier waarmee u in contact komt met onze klantenservice. Wanneer u op de ‘Verstuur’-button drukt wordt er een bericht verstuurd naar onze klantenservice, u krijgt van ons een melding via de e-mail wanneer het bericht bij ons is aangekomen. Wij zullen uw bericht binnen 48 uur beantwoorden, ook in het weekend.

E-mail:
Onze klantenservice is te bereiken via de e-mail. U kunt contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: info@huydverzorging.nl. Wij zullen uw e-mail binnen 24 uur beantwoorden, ook in het weekend.

Telefoon:
Wilt u direct contact met onze klantenservice en/of schoonheidsspecialiste, dan kunt u ons het beste bellen. Het telefoonnummer waarop wij bereikbaar zijn is: 085-0068350
U kunt de klantenservice bereiken op de volgende uren en tijdens de volgende dagen:
Maandag t/m vrijdag van 12:00 uur tot en met 18:00 uur.

Heeft u een klacht?
Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u een klacht over een van onze producten of over onze dienstverlening. Neem dan contact op door middel van een van de bovenstaande communicatiemiddelen. Wij staan u graag te woord en werken graag aan een oplossing! Wij zullen zo spoedig mogelijk met een inhoudelijk reactie komen op uw klacht, bij sommige klachten is verder onderzoek noodzakelijk. Daarom hanteren wij een termijn van 7 dagen als maximale termijn waar binnen wij uw klacht inhoudelijk zullen beantwoorden.

In geval van een klacht/geschil kunt u ook terrecht bij de Europese online geschillenplatform (ODR). U hier uw klacht/geschil voorleggen, dit kunt u doen door naar de volgende pagina te gaan: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

OPENINGSTIJDEN KLANTENSERVICE

MAANDAG

12:00 ~ 18.00

DINSDAG

12:00 ~ 18.00

WOENSDAG

12:00 ~ 18.00

DONDERDAG

12:00 ~ 18.00

VRIJDAG

12:00 ~ 18.00